01-09-2020
Keurslager De Meulder bestaat uit het beste team vakmensen dat u met de glimlach en raad het lekkerste kan aanbieden.
Elk stuk vlees voldoet uiteraard aan de strengste kwaliteits-eisen. Keurslager De Meulder werkt enkel met producten met een authentieke smaak en een traceerbare achtergrond waarbij onze jarenlange ervaring resulteert in het huidige assortiment. Slager Jan De Meulder is heel selectief in aankoop van vers vlees en koopt steeds topkwaliteit. Hij laat het vlees rijpen op een traditionele manier, waardoor het zachter en smaakvoller wordt. In ons aanbod ligt de nadruk op hoogwaardige producten.
Dry-aged beef is rundsvlees dat droog gerijpt wordt in een speciale rijpingskamer bij een temperatuur net boven het vriespunt en een vochtigheid van 70%. Dry aging kost natuurlijk tijd en werk en dat vertaalt zich ook in de prijs. Noem het gerust een exclusief product. Dry aging duurt weken en het is ook de oudste manier om vlees te rijpen. Het levert extreem mals vlees op met een dieprode kleur.
Indien u niet veel tijd of zin hebt om zelf te koken, kunt u bij ons terecht voor onze huisbereide gerechten. Telkens zorgen we voor een gevarieerd en afwisselend aanbod zodat u zich geen zorgen hoeft te maken. Al onze gerechten zijn makkelijk op te warmen.
Onze slagerij biedt voor iedereen wat wils. We hebben een ruim aanbod van verse charcuterie en vleeswaren. Keurslager De Meulder voorziet buiten vers vlees ook lekkere en verse vleesbereidingen voor tussen de boterham. Elk stukje charcuterie wordt met de nodige kennis door vakmensen voor u bereid en versneden.
Ingrediënten 4 personen 4 stuks bombetta pesto, 150 g risottorijst, 1 sjalotje, 3 dl kippenbouillon, 400 g mengeling champignons, 50 g parmezaanse kaas, 1 dl room, 1 sjalotje, 1 dl kippenbouillon. voor de pesto enkele teentjes look, 1 el pijnboompitjes, verse basilicum, 50 g parmezaanse kaas, enkele eetlepels olijfolie
1 Snij de champignons in plakjes, bak ze aan in boter of olijfolie en kruid af met peper en zout. 2 Pel de look en meng met de parmezaanse kaas, de verse basilicum en de pijnboompitten. Voeg er de olijfolie aan toe en mix tot een smeuïge pesto. 3 Snij het sjalotje fijn en stoof aan. Voeg de risottorijst toe en blus met warme kippenbouillon. Laat op een zacht vuur onder deksel garen. 4 Meng onder de warme risotto wat gebakken champignons, pesto en parmezaanse kaas.
Kruid af met peper en zout. 5 Kook de kippenbouillon samen met de room in tot sausdikte. Doe er pesto bij en mix de saus glad. 6 Serveer met de gebakken bombetta pesto.
Dagelijks bieden we u een ruim assortiment van vers vlees aan. Hier wordt door ons persoonlijk telkens de beste kwaliteit uitgekozen.
We heten u van ganse harte welkom in onze verbouwde winkel.
Bredabaan 443, Brasschaat | 03 / 651 86 08 | www.keurslager-demeulder.be
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).