Adverteren werkt!

Bruisende zaken

De lekkerste wildterrines bij Keurslager De Meulder!

De lekkerste wildterrines bij Keurslager De Meulder!

01-10-2020

Keurslager De Meulder bestaat uit het beste team vakmensen dat u met de glimlach en raad het lekkerste kan aanbieden.

Vanaf 9 oktober t/m 25 oktober GRATIS keuze uit ons ruim assortiment confijten bij aankoop van één van onze wildterrines.

Nu het wildseizoen begonnen is, stellen we graag onze overheerlijke wildterrines voor. Deze zijn op ambachtelijke wijze bereid en gebakken. Onze wildterrines worden gemaakt van eersteklas wild, gemarineerd en op smaak gebracht met een unieke kruidenmelange. Deze terrines zorgen voor het perfecte wildfestijn! Zeg dus niet zomaar wildpaté tegen onze terrines. Het grote verschil tussen de twee zit vooral in de structuur. Er wordt meer gewerkt met grotere stukken wildvlees t.o.v. de gewone wildpaté. De wildterrine komt het best tot zijn recht als delicatesse bij een goed glas wijn en een stevig stuk stokbrood, op de Frans Bourgondische wijze dus, of als voorgerecht bij een prachtig diner.

Gebakken schnitzel, Stoemp met gebakken witloof en spekjes, gesmolten boter

Ingrediënten 4 personen 4 schnitzels 16 stronkjes jong witloof 600 g aardappel 1 dl room 150 g spek peterselie boter Bereiding 40 min 1 Bak de schnitzels gaar in olijfolie, kruid af met peper en zout. 2 Kuis 12 witloofstronkjes op en kook ze kort gaar in gezouten water. Bak ze aan in boter, voeg er de helft van het spek aan toe en kruid af met peper en zout. 3 Snij de rest van de witloof fijn, stoof aan in boter en voeg er wat spek aan toe. 4 Schil de aardappelen en kook ze gaar. Voeg er de boter en het eigeel aan toe, maak er puree van en voeg het gestoofde witloof toe. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel wat fijngesneden peterselie toe. 5 Smelt de boter, voeg er het spek aan toe. Laat eventjes kleuren, kruid af met peper en peterselie. 6 Dresseer op een bord.

Dagelijks bieden we u een ruim assortiment van vers vlees aan. Hier wordt door ons persoonlijk telkens de beste kwaliteit uitgekozen.

Van 9 t/m 25 oktober -25% korting op al onze schnitzels

Bredabaan 443, Brasschaat | 03 / 651 86 08 | www.keurslager-demeulder.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


Bruisend Antverpia
Bruisend Antverpia
Brasschaat Bruist

Een Bruisende Ondernemer
Een Bruisende Ondernemer
Brasschaat Bruist


De Mik  bruist…
De Mik bruist…
Brasschaat Bruist

Met succes afvallen?
Met succes afvallen?
Brasschaat Bruist


Bruisende  Henri Coene
Bruisende Henri Coene
Brasschaat Bruist

Cesar bruist!
Cesar bruist!
Brasschaat Bruist

Weten & begrijpen
Weten & begrijpen
Brasschaat Bruist


Borstvergroting?
Borstvergroting?
Brasschaat Bruist

Wil je stijl haar?
Wil je stijl haar?
Brasschaat Bruist

EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).