bruisende zaken

Alle hondenrassen  tot in de puntjes verzorgd

Alle hondenrassen tot in de puntjes verzorgd

01-06-2021

Nadja Malcolm is gek op dieren. Als kind groeide ze op met honden en ook in haar eigen gezin hebben honden een plek. De afgelopen jaren volgde ze verschillende opleidingen en workshops, en in mei 2020 maakte ze haar droom waar: ze opende de deuren van haar eigen trimsalon, Cosy Corner.

Honden voelen zich hier al snel op hun gemak

“Vanwege corona is het allemaal net iets lastiger maar ik blijf trainingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste producten en technieken”, vertelt Nadja enthousiast. Ze hoort in haar salon soms schrijnende verhalen over negatieve ervaringen bij andere trimmers, vandaar dat ze graag benadrukt hoe belangrijk het is om bij een gediplomeerde trim-ster aan te kloppen. “Die opleiding heb je simpelweg nodig om met verstand te kunnen werken met honden en om de juiste keuzes te kunnen maken in de behandeling.”

Tijd en aandacht

Alle hondenrassen kunnen bij Cosy Corner terecht. “Iedere hond wordt individueel ontvangen. Ik neem alle tijd om het dier de aandacht te geven die het verdient. Dat geeft rust. Honden voelen zich daardoor al snel op hun gemak. We zitten in een mooie groene omgeving dus af en toe zien ze door het raam weleens een eekhoorn langskomen, dat zorgt voor de nodige afleiding.” Er zit minimaal een half uur tussen verschillende afspraken zodat Nadja ruim-schoots de gelegenheid heeft om alles weer pico bello schoon te maken.

Persoonlijk advies

“Ik geef mensen bovendien graag advies over hoe ze de vacht van hun hond thuis het beste kunnen verzorgen. Eventueel kan ik ook speciale producten bestellen, zoals shampoos voor honden met een gevoelige huid. Het is heerlijk om met de honden bezig te zijn maar het is net zo leuk om te ervaren hoe blij mensen zijn als hun geliefde huisdier er weer tiptop uit ziet. Dat is genieten!”

Tip: Je kunt bij Cosy Corner ook terecht voor gratis en vrijblijvende puppygewenning.

maak nu een afspraak 0032-0484991131

Trimsalon Cosy Corner | Koningin Elisabethlaan 42, 2920 Kalmthout, België | 0032-0484 99 11 31 | info@trimsaloncosycorner.be | www.trimsaloncosycorner.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


De Mick
De Mick
Brasschaat Bruist



Brugge (België)
Brugge (België)
Brasschaat Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Brasschaat Bruist


keukenhof (Nederland)
keukenhof (Nederland)
Brasschaat Bruist

CHEERS
CHEERS
Brasschaat Bruist

FIERA
FIERA
Brasschaat Bruist

Loeloe koffie
Loeloe koffie
Brasschaat Bruist

Step 2
Step 2
Brasschaat Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Brasschaat Bruist

GIOvanni’s brasschaat
GIOvanni’s brasschaat
Brasschaat Bruist

Theodoor Verstraete
Theodoor Verstraete
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur