01-05-2018
Rijpt zelf zijn vlees
Hebt u ook al onze rijpingskamer bewonderd en afgevraagd hoe dit allemaal in zijn werk gaat? Vraag dan gerust wat meer uitleg bij een volgend bezoek.
Het rijpen van rundvlees tot volwaardig “Dry Aged”-kwaliteitsrundvlees is een kunst. Een kunst die je niet alleen kunt bewonderen maar ook kunt proeven.
We vertellen graag onze geheimen om dit vlees lekker klaar te maken.
We hebben steeds verschillende rassen die we gerijpt kunnen aanbieden zoals Blond d‘Aquitaine, Rubia Gallega, Charolais, Simmental, Belgisch Wit-Blauw, Limousin en Hereford Agnus.
Al deze toppers kunt u zowel met als zonder been bij ons bestellen.
Keurslager De Meulder is de ganse week doorlopend open, behalve op donderdag.
Op zon- en feestdagen steeds tot 12u30.
Bredabaan 443, Brasschaat
03 / 651 .86 .08 | www.keurslager-demeulder.be
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).