31-08-2018
Gehaktvlees is één van de paradepaardjes in ons gamma en je vindt bij ons diverse soorten. Voor de productie van ons gehakt maak ik enkel gebruik van Belgisch vlees. Het Belgische vlees is van topkwaliteit.
Als Keurslager sta ik garant voor de kwaliteit van al onze producten en in het bijzonder voor ons lekker gehaktvlees. Voor al uw vragen over de samenstelling en/of allergenen sta ik u graag te woord. Smakelijk!
Controle - De kwaliteit van ons gehakt begint al bij de ontvangst van ons vers vlees. Bij levering controleer ik de temperatuur van het verse vlees, of het transport op een hygiënische wijze verlopen is en of de temperatuur van de vleesproducten de 4°C niet overschrijdt. Dit is een zeer belangrijke controle, want alles begint bij de ontvangst van correcte grondstoffen om een lekker, kwaliteitsvol product te maken
Bereiding - Bij de bereiding van het gehaktvlees hanteer ik de hoogste hygiënische normen. Ik zie er op toe dat de koude keten niet wordt onderbroken. Voor het kruiden van het gehakt werk ik uitsluitend met hoogwaardige kruiden. Regelmatig worden van onze gehaktproducten ook stalen geanalyseerd in een labo zodat ook de bacteriologische kwaliteit is gegarandeerd
Uiteraard voldoen al onze gehaktproducten aan de wettelijke voedingswaardenormen.
Bredabaan 443, Brasschaat | 03 / 651 .86 .0 8 | www.keurslager-demeulder.be
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Brasschaat Bruist
Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.
Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).