Column

Op naar een mooie herfst!

Op naar een mooie herfst!

30-09-2018

Na een meer dan zonnige zomer, wordt het stilaan weer tijd om knus binnen te tafelen. De bladeren krijgen kleur en vallen, de dagen worden korter en het wordt weer vroeger donker. De herfst kondigt traditioneel het gezellige wildseizoen aan.

Net dàt is het seizoen waarin onze keuken zich graag weer inzet om uw smaakpapillen extra te prikkelen! Met zorg en liefde worden kleurrijke garnituren en uiteenlopende smaken tot uitgebalanceerde gerechten omgetoverd. Probeer ons wildmenu, met een glaasje heerlijk wijn

In klein gezelschap of in grotere groep; in onze brasserie, pergola of feestzaal. U vindt bij ons vast en zeker de formule die u zoekt! Laat u verrassen en verwennen!

Brasserie Ciconia | Horstebaan 1 te Schoten | 03 658 10 19 | info@brasserie-ciconia.be | www.brasserie-ciconia.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN

LEES ONZE COLUMNS


De Mick
De Mick
Brasschaat Bruist



Brugge (België)
Brugge (België)
Brasschaat Bruist


Cherry Blossom (Japan)
Cherry Blossom (Japan)
Brasschaat Bruist


keukenhof (Nederland)
keukenhof (Nederland)
Brasschaat Bruist

CHEERS
CHEERS
Brasschaat Bruist

FIERA
FIERA
Brasschaat Bruist

Loeloe koffie
Loeloe koffie
Brasschaat Bruist

Step 2
Step 2
Brasschaat Bruist

Chocolatier Ashley
Chocolatier Ashley
Brasschaat Bruist

GIOvanni’s brasschaat
GIOvanni’s brasschaat
Brasschaat Bruist

Theodoor Verstraete
Theodoor Verstraete
Brasschaat Bruist


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08074 - Boxspring Etten-Leur