bruisende zaken

Een lijst maakt het werk

Een lijst maakt het werk

01-12-2018

Een oude baroklijst, een strakke aluminiumlijst, in een lijst in hout of toch een fleurig lijstje? Bij Kwadraat heb je een ruime keuze voor alle soorten werken.

Bij Kwadraat bekijken we het werk en de omgeving waar het werk moet komen te hangen en stellen dan samen met u de geschikte lijst samen. Achter elk werk zit wel een verhaal daarom nemen we ruim de tijd om dit verhaal mee in de inlijsting te verwerken. Daar komt ook nog bij kijken dat we het werk zo lang als mogelijk willen beschermen voor allerlei schadelijke omgevingsfactoren. Bij Kwadraat heb je keuze uit meer dan 500 verschillende lijsten. Van barok tot strak aluminium in alle mogelijke kleuren en vormen. Ook zin om een werk te laten inlijsten? Kom dan zeker eens langs!Kwadraat levert maatwerk op basis van een professioneel overwogen lijstkeuze zodat uw kunstwerk geoptimaliseerd wordt. Hierbij wordt zowel rekening gehouden met het kunstwerk zelf als met het interieur waar het zal terechtkomen.

www.kwadraatonline.be Geestenspoor 17/1, Ekeren 2180 +32 3 653 46 85 | info@kwadraatonline.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Brasschaat Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).