Bruisende zaken

Delifleur voor feestdagen in grandeur!

Delifleur voor feestdagen in grandeur!

01-12-2018

De kille donkere dagen zijn er weer, maar daarbij ook de tijd om met je geliefden rond te tafel te gaan zitten en te genieten van heerlijke verwennerijtjes.

Déli Fleur is reeds 20 jaar uw trouwe partner voor het vullen van jouw feesttafel. Hierbij een paar voorbeelden uit ons assortiment. Voor aanvullende producten kan u steeds terecht in onze winkel

Aperitiefhapjes Mini-worstenbroodjes, mini-videe, mini-kaashoorntje, mini-pizza, mini-vishapje

Krokantjes hotelbroodjes, mini-pistolets, stokbrood wit, grof, sesamzaad, maanzaad en meer! Luxebrood Suikerbrood, notenbrood, kerststol met amandeltjes, rozijnenbrood, … Room & fuittaarten in hartvorm. En natuurlijk onze klassieke kerst- en nieuwjaarsstronken met slagroom of boterroom van 2 tot 10 personen

Dan rest er ons nog enkel jullie een heel warme kerst toe te wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar! Eva & Robi

Verhoevenlei 142, Brasschaat | 03///651.24.84 " target="_blank">651.24.84 | www.delifleur.be

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND

Brasschaat Bruist
Klik om het magazine te lezen


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).