column

Get in shape!

Get in shape!

01-09-2019

Welkom bij GlowMotion Slimmingstudio. Bij Glowmotion werk je aan een gezonde levensstijl. Ga de uitdaging aan!

Voel je weer fit en energiek!

Individuele begeleiding en persoonlijke aandacht zijn kenmerkend voor onze manier van werken. Wij beschikken over hoogwaardige apparatuur om vet, cellulitis en huidverslapping intensief tegen te gaan en lymfestromen en bloedcirculatie te verbeteren. Daarnaast werken wij met TFM warmtecabines waarbij je door te sporten in een warmtecabine gericht op de vetlaag werkt. Deze formule is al jarenlang een succes voor omvangvermindering en/of figuurbehoud. Ook mensen met reuma, fibromyalgie, rugproblemen of beperkingen kunnen prima bij ons sporten.

Naast deze activiteiten werken wij ook met het Straight Away-dieet, een perfect hulpmiddel om een gezond gewicht te bereiken.

Onze klanten noemen de individuele begeleiding, de warme sfeer en het enthousiasme van het team als belangrijke onderdelen voor het bereiken van hun doel en daar zijn wij trots op! Meer weten? We informeren je graag, bel: 076-8200910 of stuur ons een mail: info@glowmotion.nl

Takkebijsters 72, Breda 076-8200910 www.glowmotion.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren