bruisende zaken

Move35: Fit with a smile

Move35: Fit with a smile

01-10-2019

Alleen maar lachende gezichten bij Move35 in Breda. Niet gek, want dit bijzondere sportcentrum is alweer een jaar open en heeft al vele tevreden klanten mogen verwelkomen.

TIP: Kijk op www.move35.nl voor meer informatie

Astrid Verschuren vertelt: “Wij zijn een kleinschalig sportcentrum dat heel veel energie steekt in de persoonlijke begeleiding en motivatie. Move35 is laagdrempelig en speciaal voor mensen die sporten niet leuk vinden, weinig tijd hebben of er weinig ervaring mee hebben, maar het voor hun gezondheid wel belangrijk vinden om te sporten. En bij ons hoef je dat maar twee keer per week 35 minuten te doen om resultaat te behalen.”

The place to be

Ook als je het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven, is Move35 ‘the place to be’! Astrid daarover: “Tijdens het eerste kennismakingsgesprek bepalen we samen met de klant de persoonlijke doelstellingen en starten we daarna met een Bodyscan. De apparaten zijn daardoor veilig en individueel ingesteld. Op basis van een krachttest bepalen we ieders individuele aanvangsniveau. Iedere training weer word je door ons gemotiveerd zo intensief mogelijk te bewegen en vooral ook om terug te komen. De training en de behaalde resultaten worden vastgelegd in het polsbandje dat wij de ‘Mover’ noemen. De gegevens hiervan zijn ook in een app terug te zien.” Als je met één van de trainings-apparaten aan de slag gaat, weet het automatisch wie je bent en welke belasting jij nodig hebt om alle spiergroepen optimaal te trainen. De sporters hoeven zelf dus niets te doen: alleen maar bewegen.

e traint individueel, maar wel in het gezelschap van anderen en onder deskundige begeleiding. Astrid: “De sfeer moet ook goed zijn natuurlijk. Daarom maken we het gezellig, hebben we ook een koffietafel en draaien we relaxte achtergrondmuziek."

Iedereen is welkom om langs te komen en kennis te maken met ons concept

Ter Merwestraat 1 Breda | info@move35.nl | www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).