Adverteren werkt!

bruisende zaken

Professionele begeleiding  	en persoonlijke aandacht

Professionele begeleiding en persoonlijke aandacht

01-10-2019

In 2002 opende Ingrid haar eigen praktijk Cesartherapie Janssen in Breda en Teteringen. Hierin is zij gepassioneerd actief als oefentherapeut. In de afgelopen jaren heeft zij meer specialisten in haar team gekregen en het aanbod aan hulp vergroot. Zij helpt zo veel mensen met fysieke klachten.

Therapie Bij Cesartherapie Janssen kun je terecht voor erkende behandelmethodes, onder andere voor alle gewrichtsklachten, spierklachten, hoofdpijnklachten, ademhalingsklachten en slaapproblemen. Tijdens oefentherapie ga je samen met een specialist aan de slag met je houding en manier van bewegen. Fysieke pijn wordt zo bestreden. Slaapproblemen leveren vaak fysieke problemen op en hebben invloed op je mentale gezondheid. Om al deze problemen tegen te gaan, kun je bij Cesartherapie Janssen terecht.

Persoonlijk Als je de praktijk van Ingrid binnenstapt, is de fijne sfeer direct merkbaar. Het personeel staat je snel te woord en is altijd vriendelijk. Ze luisteren goed naar je en zorgen ervoor dat je optimaal kunt ontspannen.

Heb jij fysieke klachten of slaapproblemen? Schakel dan vandaag nog de hulp in van Cesartherapie Janssen.

Wij krijgen kippenvel van mensen die weer functioneren zoals ze willen

Zandhovenstraat 2, Breda 076-5879960 info@cesaroefentherapie.net www.cesaroefentherapie.net

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).