bruisende zaken

Staat jouw wereld  			  op zijn kop?

Staat jouw wereld op zijn kop?

01-12-2019

Ga jij scheiden, maar wil je het niet tot een vechtscheiding laten komen? Dan is het verstandig aan de bel te trekken bij Praktijk MOOS. Joyce Ferket en Berry van Zuidam begeleiden ouders in de periode voor, tijdens en na de scheiding.

Bel voor een afspraak: 06-14126234

Overdonderd door vragen

Wanneer je besluit om te gaan scheiden, of wanneer je partner deze keuze maakt, staat je wereld op zijn kop. Hier komen niet alleen praktische zaken bij kijken, maar ook veel emoties. Waarschijnlijk zit je dan vol met vragen. Wat gaat er gebeuren met ons huis? Hoe lossen we dit financieel op? En bovenal: hoe regelen we het goed voor onze kinderen?

Expertise

Bij de start van een scheiding is het fijn om begeleid te worden door iemand met kennis van zaken. Daarom heeft Berry zich gespecialiseerd in het financiële aspect en gaat Joyce dieper in op jullie emoties en het gezamenlijke ouderschap dat na de scheiding overblijft om samen vorm te geven. Dit zorgt voor de juiste expertise op het moment dat je dit het meest nodig hebt.

Van A tot Z

Jullie doorlopen samen, onder begeleiding van Berry en Joyce, alle stappen die nodig zijn om goed uit elkaar te gaan. Doel is dat ieder van jullie financieel gezond verder kan én samen ouders te blijven voor jullie kinderen. Wanneer jullie scheiding al langer geleden is en er strubbelingen blijven in de communicatie, kan Joyce jullie ook begeleiden bij het herstellen van jullie communicatie en de samenwerking als ouders.

Trek aan de bel

Wanneer je contact opneemt met Praktijk MOOS zullen Berry en Joyce jullie vol overgave en ieder vanuit hun eigen expertise bijstaan in deze lastige situatie. Zo kunnen jullie uit elkaar als partners en verbonden blijven als de ouders van jullie kinderen.

Ondernemer: Joyce Ferket | Wethouder van Haperenstraat 36E, Breda 06-14126234 | joyceferket@praktijkmoos.nl | www.praktijkmoos.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11031 -Zuster Evie Waspik