bruisende zaken

   Op tweede kerstdag  tapas proeven?

Op tweede kerstdag tapas proeven?

01-12-2019

Dat kan natuurlijk bij Tapasbar Hacienda! Geen moeilijke menu’s, maar gewoon een heerlijk gevarieerd aanbod van de meest verse en overheerlijke tapas. Speciaal voor deze dag hebben we wel wat extra kerstspecials aan de menukaart toegevoegd.

Al ruim derten jaar een begrip in Zwijndrecht en sinds 2018 ook in Breda op een prachtige locatie aan de Baronielaan. Want ook hier geniet je in de typische Spaanse sfeer van de overheerlijke tapasgerechten.

Genoten van een heerlijke middagwandeling in het Mastbos?

Wij wensen u alvast heerlijk feestdagen!

anaf 16.00 uur ben je bij ons van harte welkom om je weer lekker op te warmen aan de Spaanse toppers uit onze keuken, vergezeld van een echte Spaanse Vino of cerveza.

24 en 25 december gesloten 31 december en 1 januari gesloten

Écht Spaans De gerechtjes zijn Spaans, net als de bieren en de wijnen en zelfs de inrichting is Spaans met echte Spaanse tegeltjes.

Gewoon een heerlijk avondje uit in een ontspannen setting, of het nu gaat om een gezellig etentje of wellicht een verjaardag of bedrijfsborrel.

Baronielaan 320 Breda 076-5320184 www.tapasbarhacienda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken