bruisende zaken

Voor kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken

Voor kinderen die wat extra’s kunnen gebruiken

01-01-2020

Wij, de vrouwen van Kiwanisclub Breda – Aa of Weerijs, zetten ons in om geld in te zamelen. Geld voor projecten voor kinderen uit de regio die een beetje extra goed kunnen gebruiken. Kiwanis is een wereldwijde organisatie van vrijwilligers. Het motto is: Serving the children of the world.

Van verjaardagsbox tot VR-bril

Met allerlei publieksacties brengen wij dit geld bij elkaar. Het gaat jaarlijks om zo’n € 2.500 tot € 3.000 euro. Een greep uit de goede doelen: Verjaardagsboxen voor kinderen uit gezinnen die geen geld hebben voor een feestje (via stichting Happy Hippo).

Filmkaartjes voor kinderen tussen de 13 en 17 jaar (via de Voedselbank).

Voor dezelfde groep een kledingbon bij H&M, vlak voor de start van het nieuwe schooljaar (via de Voedselbank). VR-brillen voor zieke kinderen in het Amphia-ziekenhuis, zodat ze in die nare tijd toch een beetje op avontuur kunnen (via stichting TopopKids). Een leuke theatermiddag voor kinderen van asielzoekers. Theatermiddagen voor de schooljeugd van Breda (via het Chassé Cultuurfonds). Activiteiten voor de kinderen van Visio Blauwe Kamer.

Gezelligheid en vriendschap: iets voor jou?

In onze club is het goede doel erg belangrijk. Net als de goede onderlinge contacten. Samen gaan wij op stap, samen zetten wij onze acties op. Een ondernemende club waar fun, friendship en fundraising centraal staan. We kunnen altijd actieve vrouwen gebruiken die zich herkennen in deze elementen.

Heb je belangstelling of wil je meer informatie, ga dan even naar onze website www.kiwanis.nl/weerijs.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).