column

Bij TRIDENZO kunt u terecht voor implantaten

Bij TRIDENZO kunt u terecht voor implantaten

01-01-2020

Ondervindt u problemen met uw huidige (kunst)gebit, heeft u vragen over implantaten, wilt u een lege plaats opvullen door middel van een implantaat met kroon? U bent van harte welkom in ons centrum.

Implantaten kunnen een oplossing zijn voor mensen bij wie een enkele tand verloren is gegaan. Er kan in plaats van een volledige, kostbare brugconstructie, ook gekozen worden voor een implantaat met kroon.

Ook kunnen implantaten ingezet worden bij dragers van een kunstgebit. Een loszittende prothese is een veel voorkomende klacht. Een onnodige klacht, want door het zetten van implantaten kan er een klik systeem gemaakt worden en heeft de prothese weer volledig houvast. U kunt weer alles afbijten.

Ook is een wiebelende prothese tijdens een gesprek verleden tijd.

Ook mensen die toe zijn aan een klikgebit, maar nog eigen tanden hebben, kunnen in aanmerking komen voor implantaten met klik gebit. Implantaten worden na machtiging (door ons verzorgd) vergoed door uw verzekering.

Benieuwd of mondzorg Tridenzo iets voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend advies. Verwijzing is niet nodig!

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).