bruisende zaken

Krijg weer grip op je leven

Krijg weer grip op je leven

01-02-2020

Heb je behoefte aan ruimte en overzicht in je huis, administratie, agenda of kantoor en rust in je hoofd? En krijg je dat zelf niet meer voor elkaar? Saskia van Leenen van Organizing op Maat helpt je er graag bij.

Heb je behoefte aan ruimte en overzicht in je huis, administratie, agenda of kantoor? Schrijf je dan in via de website voor een kennismakingsgesprek! Of bel 06-46222278.

Weer genieten
“Als professional organizer en budgetcoach help ik jou om gestructureerder te denken en te werken en effectiever om te gaan met tijd, ruimte en middelen”, begint Saskia enthousiast te vertellen. “Daardoor krijg je weer grip op je leven en kun je hier vervolgens weer volop van gaan genieten.”

Passie
Volgens Saskia kan haar hulp in verschillende situaties van pas komen. “Mijn doelgroep is dan ook heel breed. De één vraagt mijn hulp met als doel weer een opgeruimd en georganiseerd huis te krijgen, de ander voor een overzichtelijke administratie en gezonde financiële huishouding.” En ook voor het creëren van een realistische en overzichtelijke agenda, begeleiding bij een verhuizing of voor een georganiseerd kantoor ben je bij Organizing op Maat aan het juiste adres. “Mijn hele leven heb ik al een passie gehad voor opruimen en organiseren én het helpen van mensen. Deze passies komen allemaal tot uiting in dit werk.”

Vertrouwen
“Als je bij mij aanklopt voor hulp, gaan we echt samen aan de slag; bij voorkeur in een een-op-een traject waarin ik jou leer om keuzes te maken en zo weer overzicht te creëren.” Hierbij vindt Saskia het heel belangrijk dat er een goede vertrouwensband ontstaat. “Ik luister dan ook altijd goed naar iemands verhaal en neem uitgebreid de tijd voor al mijn cliënten. Als je mij inschakelt, ben ik er ook echt om jou te helpen zodat jij weer gestructureerder leert denken en werken en voortaan ook weet hoe je het overzicht kunt bewaren. Ieder mens is uniek, net als iedere hulpvraag, dus ik lever telkens weer hulp op maat.” 

VOOR RUIMTE, OVERZICHT EN RUST

Eigenaar: Saskia van Leenen | Hobokenstraat 359, Breda | 06 - 46 2222 78 | www.organizingopmaat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).