column

Mondzorg Tridenzo  breidt haar service uit

Mondzorg Tridenzo breidt haar service uit

01-04-2020

Mondzorg Tridenzo is 4,5 jaar geleden gestart als een nieuwe tandartspraktijk en sinds 2017 mogen wij onafgebroken en nu al voor het vierde jaar het kwaliteitskeurmerk ‘De Lieve Tandarts’ voeren. Hier zijn wij als team Tridenzo erg trots op.

De ontwikkelingen in de mondzorg staan niet stil en de behoefte van onze patiënten aan een gevarieerde mondzorg neemt duidelijk toe en daarmee de behoefte aan meerdere specialisaties binnen onze praktijk. Om die reden is Mondzorg Tridenzo per 1 januari 2020 uitgebreid met tandarts/implantoloog Goce Gjorgjioski (BIG geregistreerd). Hiermee is de tandartscapaciteit niet alleen vergroot, maar kunnen wij binnen de praktijk ook meerdere behandelmogelijkheden aanbieden.

Tandarts Gjorgjioski is een zeer toegankelijke en empathische tandarts met vijftien jaar ervaring in diverse tandheelkundige specialisaties. U zou hem zelfs de verpersoonlijking kunnen noemen van ‘De Lieve Tandarts’.

Mondzorg Tridenzo blijft uw praktijk voor algemene tandheelkunde
- ook voor angstpatiënten
- en voor mondhygiëne, maar zal vanaf nu tevens de specialisaties implantologië, chirurgie, endodontologie en esthetische/prothetische tandheelkunde kunnen aanbieden. In het derde kwartaal van dit jaar zal team Tridenzo nog een keer worden uitgebreid met een gespecialiseerde tandarts, waarmee ook de disciplines kindertandheelkunde en orthodontie beschikbaar komen.

Kortom, team Tridenzo biedt in 2020 volledige en toegankelijke tandheelkunde van hoge kwaliteit onder één dak voor iedereen en alle leeftijden.

Wij nodigen nieuwe patiënten graag uit om een kijkje te komen nemen in onze moderne praktijk, Vijfhagen 43 in Breda.

Alles in huis voor een stralende en gezonde lach

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).