Adverteren werkt!

column

De Magnesium Experience

De Magnesium Experience

01-04-2020

Hét moment voor jezelf. Ontspannen en opladen. Dat is onze Magnesium Experience. Dit is onze meest uitgebreide, intensieve en effectieve behandeling, exclusief te boeken bij SenseCity.

In 2,5 uur tijd onderga je vijf intensieve wellness behandelingen met magnesium uit de Zechsteinbron. Je wordt door ons volledig in de watten gelegd zodat je ontspant, herstelt en tot rust komt. Door de magnesium krijgt je lichaam tegelijkertijd een enorme energie boost! De Magnesium Experience is inclusief magnesiumrijke smoothie, magnesiumrijk hapje, thee en vitaminewater. Van ons krijg je een badjas en slippers, zelf dien je badkleding mee te nemen.

De behandeling kun je alleen boeken, maar het is ook leuk om deze samen met je partner, vriend(en) of vriendin(nen) te boeken (tot acht personen). Bedrijfsfeest tot twintig personen op maat.

De Magnesium Experience bestaat uit de volgende vijf behandelingen:

Relax & Recharge bij SenseCity In deze drukke tijden vol prikkels ligt onze focus op je echt te laten ontspannen en tot rust te laten komen. Door de opname van onze magnesium krijg je tegelijkertijd nieuwe energie en een betere gezondheid. We bieden je graag een wellness beleving die je niet meer vergeet.

We heten je van harte welkom in de nieuwe SenseCity!

Ervaar de Magnesium Experience! Maak nu een afspraak 076-785 74 65 info@sensecity.nu

Ginnekenweg 11-13, Breda 076-785 74 65 www.sensecity.nu

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).