Adverteren werkt!

Column

Ik wil nu eindelijk afvallen  en gezonder gaan leven zonder een jojo-effect

Ik wil nu eindelijk afvallen en gezonder gaan leven zonder een jojo-effect

01-04-2020

Bij Move35 richten we ons, naast het trainen op de Milon-cirkel, ook op het geven van verantwoord voedingsadvies. Gezond eten staat bij ons hoog in het vaandel, want alleen bewegen is vaak niet voldoende. Maar waarom is gezonde voeding nu écht belangrijk?

Gezonde voeding zorgt ervoor dat je lichaam goed functioneert. Het is goed voor zowel je fysieke als mentale gezondheid. Als je gezond eet, voel je je direct fitter. Bovendien helpt het mee om de kans op ziektes te voorkomen/verkleinen. Veel mensen denken dat alle lekkere dingen verboden zijn als je gezond wilt eten, maar dit hoeft niet zo te zijn! Zolang je maar de balans houdt en gevarieerd eet. Hoe zorgen we bij Move35 dat jij lekker in je vel zit met een gezonder eetpatroon? Bij Move35 begeleiden we je met het BenFit-programma. Een op maat gemaakt voedingsschema waarbij je wekelijks persoonlijke begeleiding krijgt van één van onze voedingscoaches. Samen met je coach werk je aan je gezondheid en val je gegarandeerd af.

Het BenFit-programma is gezond, gevarieerd en vooral goed vol te houden. In combinatie met de uitgebreide kennis en ervaring van onze coaches is dit de ideale manier om effectief en verantwoord gewicht te verliezen.

Jaimy Huijbregts Voedingscoach

Ben je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen? Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Het team van Move35 coacht jou professioneel en intensief in een kleine omgeving in het hart van wijk IJpelaar! Bij Move35 werken geen trainers maar coaches.

Wij zijn graag met mensen en dus met jou bezig! Naast samen resultaat halen zorgen we dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat. Die belofte maken we waar!

Wil je je leefstijl aanpakken? Dan moet er iets veranderen. Motivatie is de eerste voorwaarde voor verandering. Ben jij klaar voor verandering? Kom dan naar Move35 en wij helpen jou!

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 Whatsapp: 06 45835485 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).