Adverteren werkt!

column

Heb je last van migraine, rusteloze benen of val je moeilijk af?

Heb je last van migraine, rusteloze benen of val je moeilijk af?

01-04-2020

De belangrijkste functie van ons lymfestelsel is het vervoeren van afval- en gifstoffen. Alle stoffen die in ons lichaam komen kunnen delen bevatten die ons lichaam niet nodig heeft of die zelfs giftig voor ons zijn. Het lymfestelsel vervoert al deze afvalstoffen naar de nieren. Hier wordt het zuivere van de afvalstoffen gescheiden, waarna de afvalstoffen via de urine worden afgevoerd.

Blokkades in het lymfesysteem Als er blokkades zijn die de afvoer van vocht en afvalstoffen hinderen, heeft dat een negatieve invloed op de suikerverbranding waardoor er meer vet in het lichaam wordt opgeslagen. Behandelingen met de LymphoMed heffen de blokkades op waardoor de verbranding weer efficiënt gaat verlopen en je makkelijker afvalt en op gewicht blijft. Als je dus moeilijk tot niet afvalt, of al lijkt aan te komen van een glas water, is het aan te raden om een afspraak te maken voor een meting met LymphoMed.

Door een lymfeblokkade worden de afvalstoffen in je lichaam slechter afgevoerd. Giftige stoffen blijven langer in je lichaam en hebben meer vat op je lijf. Hierdoor ontstaan onnodige lange klachten bij hoofdpijn (migraine en clusterhoofdpijn), burn-out, (chronische) vermoeidheid, lusteloosheid, stress, allergieën, rusteloze benen en vage pijnklachten.

Proefbehandeling Komen bovenstaande klachten je bekend voor? Maak dan eens een afspraak voor een proefbehandeling. Tijdens de proefbehandeling leggen wij de werking van de Lymphomed uit, meten wij of er blokkades in het lymfestelsel aanwezig zijn en ervaar je hoe een behandeling aanvoelt.

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past; bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).