Adverteren werkt!

bruisende zaken

Mijn werk is mijn passie

Mijn werk is mijn passie

01-05-2020

Mensen blij maken met hoe ze eruitzien. Dat is de grootste passie van Natalie Biyikli. In haar eigen beautysalon Talia PMU is dat dan ook precies wat zij al zes jaar vol enthousiasme doet.

Als je er mooi uit wilt zien, moet je bij mij zijn!

 

Eigen salon

“In mijn familie doet iedereen iets met beauty”, begint Natalie te vertellen. “En ook ik zelf wilde heel graag in de beautysector aan de slag.” Vandaar dat Natalie de nodige opleidingen volgde en vijf jaar geleden de deuren opende van haar eigen salon in Breda.
 

Kwaliteit tegen scherpe prijs

In haar salon biedt Natalie een breed scala aan behandelingen, zoals permanente make-up, micropigmentatie, litteken pigmentatie en bijvoorbeeld het weglaseren van tatoeages. “Als je er mooi uit wilt zien, moet je bij mij zijn! Dat geldt bijvoorbeeld ook voor vrouwen die om wat voor reden dan ook een borstreconstructie hebben ondergaan en daardoor geen tepel meer hebben. Die kan ik helpen door middel van een 3D tepelreconstructie. En zo is er ontzettend veel mogelijk.”

Klanten van Talia PMU komen uit heel het land en zelfs vanuit het buitenland komen mensen speciaal naar haar salon toe. “Ik ga namelijk altijd voor kwaliteit, maar dan voor een zeer scherpe prijs en dat weten de mensen inmiddels. Voor iedereen neem ik uitgebreid de tijd. Dat moet ook wel, want het is echt een precisiewerkje, dus absoluut geen haastwerk. Ik vind het ontzettend belangrijk om de mensen altijd zo goed mogelijk te adviseren. Mijn werk is mijn passie en ik zet dan ook graag een stapje extra voor mijn klanten zodat zij hier tevreden de deur weer uitgaan. Dat is immers de beste reclame die er is.”

 

Eigenaar: Natalie Biyikli | Bedrijf: Talia PMU | Nieuwe Heilaarstraat 39, Breda | 06-81028031

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).