Column

Milon cirkel effectief?

Milon cirkel effectief?

01-05-2020

Hallo, ik ben Denise en ik ben werkzaam als lifestyle coach bij Move35 in Breda. Hetgeen wat Move35 zo speciaal maakt, is de gezellige huiselijke sfeer. Onze sporters ervaren een lage drempel en trainen graag in een gemoedelijke omgeving waar ze veel begeleiding krijgen. Deze sfeer en het klantencontact zijn ook voor mij als coach belangrijk en de redenen dat ik er graag werk.

Waarom het sporten in de Milon cirkel prettig en effectief is?

Je bent in 35 minuten klaar met een spierkracht- en conditietraining. Het is geschikt voor alle leeftijden, man of vrouw, beginner of gevorderd. De mensen die bij ons trainen hebben vaak weinig tijd, houden niet van sporten of hebben behoefte aan intensieve begeleiding. Twee keer per week kort en intensief trainen zorgt ervoor dat je je conditie verbetert, de spierkracht toeneemt en voor sommigen betekent het zelfs geen of verminderde pijnklachten. Dit vertaalt zich in het dagelijkse leven naar het hebben van een beter uithoudingsvermogen, meer energie en een goed gevoel.

Hoe kan Milontraining net zoveel of meer resultaat behalen dan een fitness-programma van ongeveer 1,5 uur? Je hebt tijdens de verschillende oefeningen weinig tijd om te rusten, waardoor je hartslag continu hoog is.

Dit zorgt voor een beter uithoudingsvermogen. Ook door de verhoogde weerstand in de excentrische trainingsfase (terugweg van de beweging) is iedere oefening tot wel 30% effectiever dan reguliere fitnessoefeningen.

En natuurlijk hebben wij als coach ook nog een positief effect op je resultaten! Hopelijk tot snel bij Move35! Denise ’D Hondt Coach

Ben je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen? Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Het team van Move35 coacht je professioneel en intensief in een kleine omgeving in het hart van wijk IJpelaar! Bij Move35 werken geen trainers maar coaches.

Wij zijn graag met mensen en dus met jou bezig! Naast samen resultaat halen zorgen we dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat. Die belofte maken we waar!

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).