column

Shungite zuivert, geneest, beschermt,  harmoniseert, herstelt en geeft energie.

Shungite zuivert, geneest, beschermt, harmoniseert, herstelt en geeft energie.

01-05-2020

Kristallen zijn er in vele soorten en maten, met ieder hun eigen werking. Een waardevol en veelzijdige kristal om in deze roerige tijden in het zonnetje te zetten is Sunghite.

Shungite is een kristal dat per toeval gevonden is in Rusland.

Deze helende steen heeft een unieke samenstelling en een zeer uiteenlopende werking. Het kan je ondersteunen bij luchtwegklachten en griep. Daarnaast is het voor vele andere doeleinden in te zetten.

Shungite kan heel goed gebruikt worden om water te zuiveren en te vitaliseren. Shungite is een natuurlijk antibiotica voor de luchtwegen en verhoogt het immuunsysteem. Shungite heeft een beschermende werking tegen straling, elektro smog of andere negatieve invloeden. Shungite brengt kalmte. Shungite kan je energie verhogen en in balans brengen. Een perfecte en veelzijdige steen om als ondersteuning te gebruiken voor meer rust, gezondheid en bescherming. Draag een of meerdere stenen of armbandjes bij je om de helende werking van deze natuurlijke kristallen te ervaren.

Jan van der Linden, eigenaar van Kristallen Wereld in Breda, heeft een uitgebreide collectie natuurstenen.

Veel mensen komen naar de Nieuwe Ginnekenstraat om stenen te kopen voor decoratief gebruik, maar vooral ook voor de heling van lichamelijke kwalen.

Nieuwe Ginnekenstraat 21, Breda | 06-11153479 info@kristallenwereld.nl | www.kristallenwereld.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken