column

Mondzorg Tridenzo,  uw specialist voor implantologie

Mondzorg Tridenzo, uw specialist voor implantologie

01-07-2020

Als u merkt dat uw kunstgebit te veel in uw mond beweegt of dat de kwaliteit van uw eigen tanden en/of kiezen te wensen overlaat, kan een klikgebit op implantaten u een goede oplossing bieden. Tandarts-Implantoloog Goce Gjorgjioski van Mondzorg Tridenzo heeft meer dan 15 jaar ervaring in zijn vakgebied en kan u helpen weer goed en pijnloos te eten.

Een klikgebit brengt veel voordelen met zich mee. Uw gebit zit absoluut niet meer los en u kunt dus weer alles afbijten en eten en hardop lachen zonder dat uw gebitsprothese ‘springt’ of ‘zakt’! Een klikgebit wordt geplaatst op implantaten, titanium pijlers, die worden geplaatst in de kaak.

Bij implantaten in de bovenkaak, is meestal geen verhemelte bedekte prothese meer nodig. U ervaart daardoor meer smaak en het volle gevoel in de mond verdwijnt. Door de implantaten slinkt bovendien de kaak veel minder, waardoor de lippen, wangen en mond minder gaan invallen. Ook zult u minder last hebben van wondjes in de mondhoeken.

Een belangrijk voordeel is ook dat een klik gebit
- na goedkeuring door uw zorgverzekeraar
- wordt vergoed door uw basisverzekering. Houdt u wel rekening met een eigen bijdrage en uw eigen risico! Wij ontvangen u graag in onze moderne praktijk.

Alles in huis voor een stralende en gezonde lach

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


10997 - Cafetaria de Toren