bruisende zaken

Raamdecoratie voor ieder interieur

Raamdecoratie voor ieder interieur

01-09-2020

Ben je op zoek naar raamdecoratie die een verrijking is voor je interieur? Stap dan eens binnen in de sfeervolle showroom van Dina Raamdecoratie en laat je inspireren. De zaak is al jaren een begrip in Etten- Leur en omstreken. Eigenaar John Trompert en zijn vrouw Nicolette heten je er van harte welkom!

‘Service staat bij ons centraal’

“Het is iedere keer weer een uitdaging om mensen te helpen bij de keuze van de raamdecoratie die het beste past bij hun woonsituatie”, vertelt John die al sinds zijn vijftiende werkzaam is in de huisinrichting.

De nieuwste trends

Dina Raamdecoratie beschikt over een zeer uitgebreide collectie; van jaloezieën, (vouw- en rol)gordijnen en vitrages tot lamellen, shutters en plissés. In alle mogelijke kleuren, materialen en stoffen. “Ik bezoek regelmatig beurzen om met onze collectie in te kunnen springen op de nieuwste trends. Momenteel zijn de shutters en houten jaloezieën heel populair. Die zijn mooi, tijdloos en passen bij ieder interieur. Bovendien creëer je hiermee moeiteloos een warme sfeer.” Heb je net iets minder te besteden? Dan zijn aluminium jaloezieën en duo rolgordijnen een goed alternatief.

Ontzorgen van a tot z

Natuurlijk staat de koffie in de showroom voor je klaar. “Als je dat prettiger vindt, komen we echter ook bij je thuis langs voor een persoonlijk advies. We nemen dan meteen wat stalen voor je mee. Ga je met ons in zee, dan ontzorgen we je desgewenst van a tot z. We meten alles zelf in, maken de raamdecoratie op maat en monteren deze vakkundig bij je thuis. Tegenwoordig heb je bijvoorbeeld magneetframes waarmee raambekleding heel eenvoudig kan worden bevestigd op kunststof kozijnen.” Omdat Dina Raamdecoratie beschikt over een grote voorraad kan er snel worden geleverd. “We kopen bovendien rechtstreeks in bij de fabriek zodat we goede kwaliteit raamdecoratie kunnen aanbieden voor een betaalbare prijs.”

Karpetten op maat

Is je vloer eveneens toe aan vernieuwing? Ook daarvoor kun je terecht terecht bij Dina Raamdecoratie; het assortiment loopt uiteen van laminaat en vinyl tot pvc en vloerbedekking. “Specifiek onze karpetten op maat zijn het vermelden waard, hierin bieden we volop keuze.”

Oude Bredasweg 26 Etten-Leur 076-5022747 | dinaraamdecoratie@planet.nl www.dina-raamdecoratie.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).