column

6 strategieën om van jouw bedrijf een succesvolle online onderneming te maken

6 strategieën om van jouw bedrijf een succesvolle online onderneming te maken

01-09-2020

Veel ondernemers willen juist nu, nu de markt zo enorm verandert, online gaan. Vaak gebeurt dat hals over kop, deels in paniek. Offline zaken doen wordt steeds moeilijker en de omzet loopt terug, dus er moet snel een alternatief komen. Ik begrijp dat heel goed. Toch is dat niet de manier. Door te snel te handelen, handel je zonder een plan. En online gaan zonder plan gaat geen succesvolle online dienst opleveren.

Andere ondernemers willen online gaan en weigeren om een specifieke doelgroep aan te spreken. Iedereen is immers hun klant. Wat ze niet realiseren is dat online ondernemen een heel ander verhaal is dan offline ondernemen. Bij offline ondernemen moet je het juist met name van mond-tot-mond reclame hebben. Mensen kennen je en praten over je. Bij online ondernemen spreek je een klant aan die je totaal nog niet kent. Daar is een hele andere aanpak voor nodig..

Online ondernemen is niet zo heel moeilijk, het wiel is immers jaren geleden al uitgevonden. Je moet wel weten welke stappen je moet zetten om dat snel en succesvol te kunnen doen. Online gaan doe je niet door een offline workshop letterlijk te vertalen in een online variant. Dat zal misschien best goed gaan, maar dan laat je nog ongelofelijk veel omzet liggen. Vertaal je offline dienst in een nieuwe variant, waarbij je delen offline laat en online technieken toevoegt om een nog beter resultaat te krijgen. Op die manier kun jij de kwaliteit van je diensten enorm verhogen, waardoor ook de prijs van je product en daardoor je omzet zal stijgen.

Wat leer je ?


• hoe je jouw boodschap richting jouw klant vele malen krachtiger maakt.
• welke bouwblokken je nodig hebt om een stabiele en gezonde fundering neer te zetten voor je online bedrijf.
• hoe je offline en online strategieën perfect met elkaar kan combineren voor een optimaal resultaat.
• hoe je met een specifiekere doelgroep veel meer vertrouwen wekt bij jouw klant.

Je kunt je plek voor de webinar reserveren op www.skillz-online.com.

roel@skillz-online.com | Basielhof 65, Oosterhout | www.skillz-online.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


06258 Brocks Homeopathie