Adverteren werkt!

column

Achter de schermen

Achter de schermen

01-09-2020

Van praktische informatie tot leuke weetjes, inloopdagen en poetsadvies; de afgelopen maanden passeerden alle ins en outs op het gebied van de uitneembare prothese de revue. In deze editie geven we u een kijkje achter de schermen en maakt u kennis met Inge, het gezicht achter Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag.

Dat de appel niet ver van de boom valt, blijkt als ze in 1999 in de voetsporen van haar vader in de tandtechniek terechtkomt. In 2003 studeert ze af als tandprotheticus.

Achttien jaar geleden ging Inge de uitdaging aan en begon ze haar eigen praktijk. Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag is gespecialiseerd in het maken van protheses op implantaten.

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor Inge’s klanten. In haar eigen laboratorium zorgt ze keer op keer voor een verbluffend resultaat.

De praktijk is gevestigd aan de Alard Duhamelstraat 78 in Breda en op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00
- 17.00 uur geopend.

U bent bij Inge van der Gaag te allen tijde aan het juiste adres voor gratis en deskundig advies. Bel gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten- en vergoedingen- begroting. Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

De liefde voor het vak is Inge met de paplepel ingegoten.

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).