bruisende zaken

It’s all in the details

It’s all in the details

01-09-2020

Iedereen laat zijn auto weleens poetsen (of doet dit zelf). Wie echter nog een stap verder wil gaan, kan zijn auto laten detailen. “Een echte meerwaarde voor je auto”, aldus Jessie Gabriels, eigenaar van J’s Car Care. “Wij maken je auto namelijk nog mooier dan deze al was.”

En Jessie spreekt uit ervaring. “Een aantal jaar geleden liet ik mijn eigen auto poetsen, over het resultaat was ik echter niet tevreden. Dat moest beter kunnen!” Vandaar dat hij investeerde in een polijstmachine. Van daaruit is wat in eerste instantie puur een hobby was steeds verder uitgegroeid. “Inmiddels doe ik dit werk alweer zo’n vier jaar professioneel voor de meest uiteenlopende klanten.”

Beschermlaag

Wie zijn auto naar J’s Car Care brengt, kan ervan uitgaan dat hij deze mooier weer in ontvangst neemt. “Wij wassen de auto met de hand en polijsten deze vervolgens. Daarna brengen we een speciale beschermlaag (glascoating) aan. Hierdoor is de auto optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Handwassen is voldoende om je auto weer stralend schoon te krijgen. Zelfs nóg mooier dan hoe die ooit uit de fabriek kwam! Bovendien worden krassen door deze beschermlaag tot op zekere hoogte tegengehouden. Binnenkort bied ik ook een PPF-behandeling aan. Dat is een soort steen-slagfolie waardoor een auto optimaal wordt beschermd.”

Maatwerk

“Elke auto is anders en vraagt om een ander plan van aanpak voor het beste resultaat. Elk project dat wij uitvoeren is dan ook weer maatwerk waarbij het leveren van kwaliteit altijd het uitgangspunt is. Om onze klanten ook die hoge kwaliteit te kunnen blijven garanderen, blijf ik mij constant verder specialiseren in dit vakgebied. Elke auto is voor mij weer een nieuwe uitdaging waar ik mij voor de volle honderd procent voor inzet. Kan jouw auto ook wel wat specialistische aandacht gebruiken? Informeer dan gewoon eens naar de mogelijkheden!” Naast zijn detailcenter runt Jessie ook een webshop voor detailproducten. Check www.jscarcare.nl voor meer informatie of om meteen een bestelling te plaatsen.

MAAK NU EEN AFSPRAAK! BEL 06-20310805

Eigenaar: Jessie Gabriels | 06-20310805 | www.jscarcare.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).