Adverteren werkt!

column

Eindelijk af van die pijnlijke benen!

Eindelijk af van die pijnlijke benen!

01-10-2020

“Ik had veel last had van onrustige, pijnlijke benen. Hierdoor sliep ik vaak ook niet in de nacht door en kon ik in de avond slecht blijven zitten op de bank. Ik las bij Mirella over de behandeling van de lymfedrainage-kuur en nam contact op om te kijken wat deze behandeling voor mij kon betekenen.

Wil je hetzelfde ervaren als Els? Maak dan nu een afspraak en bel 076-5423800 of 06-38768264.

Nadat ik informatie had ingewonnen, heb ik een intake-afspraak gemaakt voor een meting met proefbehandeling. Hierna heb ik besloten met een kuur te starten, vanwege de aantoonbare en meerdere blokkades in mijn lymfen. Na de eerste behandeling sliep ik ’s nachts al goed door zonder dat ik last had van mijn benen.

Nadat ik zo’n 9 behandelingen had ondergaan, was mijn ultieme test een etentje dat op de planning stond. Veel en lang zitten lukte mij niet, dan werden mijn benen altijd onrustig.

Die avond ging dit prima! Zonder hinder kunnen genieten van een etentje met vrienden, zonder dat ik steeds moest opstaan. Dat was gewoon superfijn! Els de Vries

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past: bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

 

Waar kan de Lymphomed voor worden ingezet? Onder ander: • moeilijk afvallen • hoofdpijn (migraine) • (chronische) vermoeidheid • vocht vasthouden (dikke enkels. vingers) • lusteloosheid • rusteloze benen

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).