Adverteren werkt!

column

Team Tridenzo breidt verder uit wegens groei van het aantal patienten

Team Tridenzo breidt verder uit wegens groei van het aantal patienten

01-10-2020

Steeds meer patiënten weten de praktijk van Mondzorg Tridenzo, Vijfhagen 43 in Breda te vinden. Op korte termijn wordt daarom het team uitgebreid met een derde tandarts en een extra tandarts-assistente. Sinds 1 augustus jl. was ons team al versterkt met een tweede balieassistente.

We hebben bij de selectie van het nieuwe personeel rekening gehouden met onze patiënten uit de Poolse gemeenschap in Breda. Zowel de nieuwe tandarts als de nieuwe balieassistente spreken naast Nederlands tevens de Poolse taal.

Mondzorg Tridenzo stelt de patiënt altijd centraal. Uit reacties van patiënten blijkt dat men de persoonlijke aandacht van de tandartsen en de assistentes in combinatie met de rustige en professionele sfeer in de praktijk erg belangrijk vindt. We maken met de patiënten afspraken over betaalbare individuele mondzorg en we hebben daarbij veel aandacht voor preventie.

Ons mondzorgbeleid is hierop volledig afgestemd.

Team Tridenzo staat ook paraat voor (nieuwe) patiënten die het lastig vinden om naar de tandarts te gaan. Wij zijn als enige tandartspraktijk in Breda in het bezit van het keurmerk ‘de Lieve Tandarts’. Alle tandartsen met dit keurmerk hebben extra aandacht voor de patiënt.

Het maakt daarbij nooit uit hoe lang je niet bent geweest en je hoeft je daarvoor ook zeker niet te schamen. Een Lieve Tandarts kan je altijd verder helpen! Wij ontvangen u graag in onze moderne praktijk.

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).