Adverteren werkt!

COLUMN

Typelessen & dyslexie

Typelessen & dyslexie

01-10-2020

Als je dyslexie hebt, is het extra handig om te kunnen typen. Je hoeft niet meer te schrijven en je kan altijd de spellingscontrole gebruiken! Als je dyslexie hebt, hoeft dat nog niet te betekenen dat leren typen moeilijk voor je is. Je typt letter voor letter, en in het programma type je over woorden heen. Je hoeft dus niet goed te kunnen spellen. Wij stellen een apart lettertype in voor kinderen met dyslexie.

niet alleEn online, maar Echt les en persoonlijke begeleiding

Voor iedereen die het moeilijk vindt om te leren typen is er een apart programma, GigaKids Xtra. De teksten zijn hier korter, de letters groter, de woorden wat eenvoudiger en het is wat gemakkelijker om naar de volgende oefening te gaan. Ook kun je de letters een kleur geven die bij de vinger past waarmee je hem aan moet slaan. Bij Typecursus Breda gaan ze graag de uitdaging aan om kinderen met dyslexie te leren blind typen met tien vingers.

Bij Typecursus Breda leert Clasin Dehing jou met tien vingers blind typen. De persoonlijke, fysieke lessen worden afgewisseld met online oefenen en wij werken met kleine groepjes zodat we iedereen voldoende aandacht kunnen geven.

Iedereen kan het leren! Schrijf je in en ervaar het zelf.

 

Interesse? Schrijf je nu in voor een cursus. Kijk voor locaties en tijden op de website.

06-430 808 32 www.typecursusbreda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).