Adverteren werkt!

bruisende zaken

Perfect kapsel  voor betaalbare prijs

Perfect kapsel voor betaalbare prijs

01-10-2020

De grote passie van Kimberley Voesenek is om mensen blij te maken met hoe ze eruit zien. In haar eigen kapsalon House of Hair by Kimberley doet ze dat iedere dag vol enthousiasme, maar wel voor een betaalbare prijs.

Dé kapsalon met alle aandacht voor jou!

Droom in vervulling Kimberley droomde al van kinds af aan van een eigen kapsalon. Om die droom uit te laten komen, deed ze een kappersopleiding in Breda. Na werkervaring te hebben opgedaan bij andere kapsalons, was het dit jaar zo ver: haar droom ging in vervulling! House of Hair by Kimberley was een feit.

Jouw ideale kapsel Je kunt bij Kimberley terecht voor wassen, knippen en verven voor dames, heren en kinderen. Als één van de weinige kapsalons biedt House of Hair by Kimberley ook perma-nenten en watergolven aan. Onder het genot van een kopje koffie helpt ze je graag aan je ideale kapsel. Ook kun je bij Kimberley terecht voor epileren met draad, en is haar kapsalon verkooppunt van FM Parfum. Samen met een vriendin doet ze daarnaast fotoshoots waarbij Kimberley het haar en de make-up verzorgt.

Rustmoment Waar de kapsalon zich echt in onderscheidt, is het rustmoment dat wordt gecreëerd. Kimberley legt uit: “De kapsalon ligt in het buitengebied van Breda, midden in de natuur. Laat de chaos van de stad even achter en neem een momentje voor jezelf. Ik geef je ondertussen een perfect kapsel!”

Reserveer nu via 06 360 266 77 of via Instagram of Facebook

Rithsestraat 122, Breda | houseofhairbykimberley@gmail.com | 06 36026677 | House of Hair by Kimberley

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).