Adverteren werkt!

Column

‘Ik wil niet sporten in een  grote, onpersoonlijke omgeving’

‘Ik wil niet sporten in een grote, onpersoonlijke omgeving’

01-10-2020

Past deze uitspraak bij jou? Heb je al meerdere sportscholen geprobeerd, maar voel je je verloren, spreekt niemand je aan en ga je vervolgens gewoon niet? Dan past Move35 bij jou! In een kleinschalige, persoonlijke omgeving coachen wij je naar jouw resultaat en zorgen we dat je altijd met een goed gevoel naar huis toe gaat. Niet sportief, te zwaar, rugklachten of andere ‘kwaaltjes’? Juist dan ben je bij ons aan het juiste adres! In slechts 35 minuten doe je een volledige, effectieve en veilige training onder intensieve begeleiding.

Aan het woord: Pieter Klootwijk

Wat is er dan anders bij Move35?

• Je start met een intake met behulp van een unieke bodyscan, die ervoor zorgt dat iedereen op de juiste, verantwoorde, manier traint, met het oog op resultaat. Onze coaches bespreken de resultaten, wegen je en geven je zo het allerbeste advies! • Move35 is gevestigd in het pand in de vroegere Apotheek. Je loopt bij ons dus nooit verloren rond: je sport in een kleinschalige omgeving. • Er zijn altijd twee coaches aanwezig.

• We maken op het juiste moment aanpassingen, geven advies en waarborgen je resultaat. • De oefeningen zijn simpel uitvoerbaar en je hoeft niets zelf in te stellen.

• Je sport samen met anderen.

• Wij motiveren je, zodat je ook echt komt trainen! • Geniet van een gezellig gesprek en pak een gratis kopje koffie of thee aan onze tafel.

• Service staat bij ons voorop: Wij denken graag met je mee!

Kortom: Kom kennismaken met Move35: Laagdrempelig, kleinschalig én persoonlijk! Wij staan graag voor je klaar.

Pieter Klootwijk Coach Wij garanderen aan alle nodige eisen, volgens RIVM en de overheid, te voldoen.

Veilig & Verantwoord sporten doe je bij Move35! Samen werken aan je gezondheid, zeker nu!

Ben je van mening dat er wel wat kilootjes af mogen? Heb je het idee dat je conditie afneemt? Heb je last van je rug als je lang moet staan? Gaan de dingen niet meer zo gemakkelijk als vroeger? Dan is het dus de hoogste tijd om actief aan je gezondheid te werken! Het team van Move35 coacht jou professioneel en intensief in een kleine omgeving in het hart van wijk IJpelaar! Bij Move35 werken geen trainers maar coaches.

Wij zijn graag met mensen en dus met jou bezig! Naast samen resultaat halen zorgen we dat je elke keer weer met een goed gevoel naar huis gaat. Die belofte maken we waar!

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 Whatsapp: 06 45835485 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).