Adverteren werkt!

column

Digitaal dossier?  Wel zo makkelijk voor de nabestaanden!

Digitaal dossier? Wel zo makkelijk voor de nabestaanden!

01-10-2020

Regelmatig word ik geconfronteerd met nabestaanden die niet weten wat de overledene aan uitvaartwensen had. Alles moet uitgezocht worden: van de muziek tot wat de overledene wilde na overlijden. Crematie of begraven? En waar dan en hoe? Uitstrooien of met een urn? Of begraven op een natuurbegraafplaats? Nabestaanden willen dit goed regelen, maar weten niet wat de wensen zijn van de overledene. En dat geeft discussie.

Bel voor een gratis kennismakings- gesprek 06 - 11 16 81 52

De oplossing is om alles wat uw nabestaanden moeten weten, vast te leggen in een digitaal dossier. Van uitvaartwensen tot de gegevens van uw huisarts en notaris. Welke personen moeten als eerste gebeld worden? Wat moet er gebeuren met uw huisdieren? Et cetera.

U geeft uw vertrouwenspersoon op als mede-accounthouder, zodat deze actie kan ondernemen wanneer het moet. Daarnaast neem ik jaarlijks contact op om te checken of er nog gegevens bijgewerkt moeten worden. Wel zo makkelijk.

Wilt u meer weten? Neem contact met mij op!

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de Nalatenschaps-Afwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

Voorkom discussie

06-11168152 mediator@joseappels.nl www.joseappels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).