Adverteren werkt!

Column

Wij coachen je naar een  gezonde en gelukkige leefstijl!

Wij coachen je naar een gezonde en gelukkige leefstijl!

01-11-2020

Iedereen wil gezond en gelukkig zijn. Maar toch kampen steeds meer mensen met overgewicht, stress, vermoeidheid, hoofdpijn en andere klachten. De balans tussen ontspanning, beweging en gezonde voeding is vaak ver te zoeken. Slechte eetgewoonten en onvoldoende beweging en training zorgen ervoor dat men meer risico’s loopt op allerlei ziekten, zoals hart- en vaatziekten, diabetes en dergelijke...

Van alle Nederlanders drinkt tien procent te veel alcohol, een kwart van de mensen rookt, een derde beweegt te weinig en bijna alle mensen eten te weinig groente en fruit.

Grote kans dat jij daar ook bij hoort. Misschien ben je al een tijd van plan om gezonder te gaan leven, af te vallen of ben je er klaar mee om je moe en futloos te voelen. Door de vele bestaande diëten zie je door de bomen het bos niet meer. Heb je al veel pogingen gedaan, loop je vast of weet je niet waar je moet beginnen? Dan ben je bij Move35 op de goede plek! De coaches van Move35 helpen je de beste keuzes te maken die goed en gezond zijn voor jou. Die passen bij wie je bent en wat je wilt in het leven. Gezond eten volgens de Schijf van Vijf, menu’s op maat gemaakt en voldoende beweging zorgen ervoor dat jij weer lekker in je vel zit.

Wil je je leefstijl aanpakken? Dan moet er iets veranderen. Motivatie is de eerste voorwaarde voor verandering. Ben jij klaar voor verandering? Kom dan naar Move35 en wij helpen jou! Manon Marijnissen Coach en voedingsdeskundige

Ter Merwestraat 1 Breda 076 50 10 700 Whatsapp: 06 45835485 info@move35.nl www.move35.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).