Adverteren werkt!

Column

Droom je van  een mooie lach?

Droom je van een mooie lach?

01-11-2020

Een mooie lach en witte tanden die gezondheid uitstralen. Misschien is het voor jou vanzelfsprekend, maar voor heel veel mensen is het dat niet. Veel mensen hebben het gevoel zich te moeten verbergen en houden angstvallig hun lippen gesloten om maar niet het gebit te tonen.

Om mensen goed te kunnen begeleiden bieden wij momenteel i.v.m. de corona maatregelen online consulten met de Turkse specialisten. Neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

De moderne kliniek bestaat uit behandelkamers, röntgenkamer, implantologie ruimte, operatiekamer, rustkamer en laboratorium. Tandheelkunde is zowel wetenschap als kunst, uitgeoefend door ervaren specialisten in een volledig uitgeruste kliniek. Voor jou betekent dit, dat je de beste oplossing voor een gezond en mooi gebit aangeboden krijgt. Dit is de overtuiging van ons team van specialisten, tandartsen en assistenten die jou met hun gastvrije en professionele houding en uitgebreide ervaring zullen helpen met de beste behandelopties.

Maak een afspraak voor een kennismakings- gesprek of online consult.

Middenbeemsterstraat 46, Tilburg ( +31)85-1307679 info@immedicaltravel.com www.immedicaltravel.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).