Adverteren werkt!

column

Krijg weer de regie  over je tijdsbesteding!

Krijg weer de regie over je tijdsbesteding!

01-11-2020

Heb je veel moeite om gestructureerd de dag door te komen? Wil je heel veel, maar lukt het je niet om te starten of om een klus af te maken? Overal liggen taken lijstjes in huis en het lukt je maar niet om deze taken te prioriteren, deze te plannen in je agenda en om ze ook daadwerkelijk uit te voeren?

Ik leer jou een eenvoudige methode om weer overzicht te krijgen in alle taken en deze te prioriteren. Je leert hoe je de taken die uitgevoerd moeten worden handig kunt plannen in je agenda, hoe je efficiënter kunt werken en hoe je ervoor zorgt dat alle taken van de takenlijst ook daadwerkelijk worden uitgevoerd. Je krijgt weer de regie over je tijdsbesteding en meer structuur in je leven! Saskia van Leenen Professional Organizer

Heb je behoefte aan ruimte en overzicht in je huis, administratie, agenda of op je werkplek? Schrijf je dan in via de website voor een gratis kennismakingsgesprek! Of bel 06
- 46 2222 78.

Hobokenstraat 359, Breda 06 - 46 2222 7 8 www.organizingopmaat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).