Adverteren werkt!

Column

Plandemie?

Plandemie?

01-11-2020

De rijken zijn weer rijker, want het midden- en kleinbedrijf moet eraan. Waarom, wij, het grote geld, het establishment moet vooraan, want jaloezie dat is er een. Met geld is niet alles te koop. Liefde in je hart, samen een hele goede band hebben, gezamenlijk een leuk bedrijf runnen, of een nieuw bedrijf starten. Dat wil ik iedereen gunnen.

Maar agenda 21 laat dat niet toe. Je moet maar onderaan weer opnieuw beginnen in je bestaan. Onder het mom van `iedereen is ziek´ `Iedereen heeft angst´. Zetten we alles op afhankelijk van.

Maar doe daar vooral niet aan mee. Blijf vooral bij je eigen gevoel. ‘En weet, dit wordt een heel raar jaar. En weet, dit duurt ook niet eeuwig. Vooral geen energie aan geven. Dit wordt ook een wedstrijdje bij jezelf blijven. En nog steeds voor jezelf blijven gaan.’ Het plan. Een ondernemer gaat gewoon door. de ondernemers die het nu gaan overleven, dat zijn de krachtige mensen van de toekomst. En als dan toch alles anders mag. Dan lees het boek eens van Ricardo Semler. Met zijn Semco -stijl. Als dan de wereld in een nieuwe jas van licht gaat. Zet je bedrijf ook eens in een nieuwe jas. Dan heb jij ook een nieuw plan voor jouw toekomst. En ga je mee met de nieuwe tijd. Succes.

CLIËTENERVARINGEN Petra is een hele fijne magnetiseur. Ik heb heel veel aan de afspraken, ik zit een stuk beter in mijn vel en heb veel meer energie gekregen.

Praktijk voor natuurgeneeskundige, energetische en paranormale therapie. "Magnetiseren is vrede mogen brengen in het lichaam."

Zandheuvel 59, Oosterhout 06-10564703 info@petrabusio.nl www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).