Adverteren werkt!

bruisende zaken

Verhuizen zonder zorgen

Verhuizen zonder zorgen

01-11-2020

Van Ravels Verhuizingen is een echt familiebedrijf. Ooit opgericht door Frits van Ravels, die in 2017 het stokje doorgaf aan zoon Boy. Op de achtergrond helpen vader en moeder nog steeds mee. “Al onze medewerkers maken onderdeel uit van de Van Ravels familie”, benadrukt Boy.

“We werken dag in, dag uit samen als team. Iedereen heeft zijn of haar eigen rol waardoor alles soepel verloopt. Natuurlijk is verhuizen een serieuze business, maar een grapje op z’n tijd doet veel voor de sfeer. We beseffen als geen ander hoeveel spanning een verhuizing kan oproepen en doen ons best om mensen in alle opzichten te ontzorgen. De wensen van de klant staan bij ons voorop. Goed luisteren is daarvoor essentieel. We gaan dan ook bijna altijd bij de mensen thuis langs om persoonlijk kennis te maken en voor een eerste inventarisatie. Daarbij geven we precies aan wat er wel en niet mogelijk is. In alle gevallen denken we actief mee om tot een passende oplossing te komen.”

Uniek: verhuislift

“Wilt u zorgeloos verhuizen, dan kunnen wij uw spullen in- en uitpakken en zorgen voor demontage en montage van uw meubelen. Tot een week vóór de verhuizing kunt u nog wijzigingen op de offerte doorgeven. Als enige in Breda beschikken wij over een verhuislift die tot de tiende etage komt; deze kunt u ook gewoon huren.”

‘Geen verhuizing is ons te gek’

Van Ravels Verhuizingen | Kleine Krogt 31, Breda 076-2600032 | info@vanravelsverhuizingen.nl www.vanravelsverhuizingen.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).