Column

Bron van  					 nieuwe  kracht

Bron van nieuwe kracht

01-12-2020

Heb je last van alle onrust rondom corona? Blijf je vastzitten in oude patronen en weet je niet hoe het anders kan? Heb je last van fysieke of emotionele blokkades die je verhinderen om voluit te leven? Energetische therapeut Petra Busio helpt mensen al bijna twintig jaar bij het vinden van innerlijke rust en kracht.

Onrustige tijden

Het zijn onrustige tijden en veel mensen ondervinden daar last van. Alle onvrede en onzekerheid rondom bijvoorbeeld corona zorgen voor angst, frustratie en blokkades. Maar eigenlijk is dit precies het goede moment om naar binnen te keren en om oude emoties op te ruimen. Petra legt uit: “Ik zie dat veel mensen op dit moment angstig zijn en gronding missen. Het voelt verleidelijk om je frustraties bij anderen neer te leggen, maar dit is het uitgelezen moment om je eigen binnenste op te schonen en je angst om te zetten naar kracht.

Op externe factoren hebben we niet altijd invloed, maar wel op hoe we daar zelf mee omgaan.”

Jarenlange ervaring

Petra richtte haar praktijk in 2003 op en heeft verschillende opleidingen en cursussen gedaan om zo multidisciplinair mogelijk te kunnen werken. Zo kan ze precies de behandeling uitvoeren die bij jouw hulpvraag aansluit. Petra werkt met energetisch genezen, magnetiseren, handoplegging, paranormale therapie en nog heel veel meer: “Ik noem mezelf een energetische huisarts, omdat ik een heel diverse manier van werken aanbied en precies op maat kan werken bij wat mensen nodig hebben. Bij mij in de praktijk varieert het van HSP-kinderen tot mensen op leeftijd, van advocate tot vuilnisman. Ik kan mezelf goed afstemmen op iedereen en dat vind ik ook heel leuk om te doen.”

Innerlijke rust

Heb je last van oude trauma’s, emotionele blokkades, oude pijn vanuit je familiesituatie of lichamelijke klachten die maar niet overgaan en waar de reguliere zorg geen verklaring voor kan vinden? Petra helpt je om dat wat vast zit in beweging te krijgen, waardoor energie weer gaat stromen en je dichter bij jezelf komt: “In mijn praktijk pellen we samen je oude emotionele lagen af, doorbreken we de blokkade en leer ik je beter te gronden en meer in je lichaam te komen. Zo vind je innerlijke rust en wordt je oude pijn een bron van nieuwe kracht!”

Kerstchanneling

Petra’s aanpak is zeer veelzijdig. Zo werkt ze praktijkgericht en vanuit medische kennis over het lichaam, maar ze werkt ook met energetische geneeswijzen en paranormale therapie. Een paar keer per jaar geeft Petra een paranormale reading voor een kleine groep mensen. Deze channelingsessies zijn qua insteek vergelijkbaar met de shows van Derek Ogilvie, maar dan op kleinere schaal. Je kunt je voor haar kerstchanneling op maandagavond 21 december van tevoren aanmelden per email. Voor meer informatie over deze reading of Petra’s manier van werken kun je ook op haar website terecht.

Doorbreek oude patronen en kom in je kracht!

Zandheuvel 59, Oosterhout | 06-10564703 | info@petrabusio.nl | www.petrabusio.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram