bruisende zaken

Nieuwe mede-eigenaar Yorimage

Nieuwe mede-eigenaar Yorimage

01-12-2020

Bjorn van Gool is mede-eigenaar geworden van kapperszaak Yorimage aan de Wilhelminastraat nummer 27 in Breda. Dit is een bijzonder moment in de loopbaan van de hairstylist die in het verleden de prestigieuze Coiffure Award won. Van Gool, die reeds acht jaar bij Yorimage werkt, runt de kapperszaak samen met Vanessa Aalbersberg. Yorimage heeft naast een vestiging in de Wilhelminastraat ook een filiaal aan de Baronielaan 286 in Breda.

Team

Op de Baronielaan, waar Van Gool zijn loopbaan begon, en in de Wilhelminastraat staat dagelijks een enthousiast en ervaren team van topstylisten voor de klanten klaar. Yorimage werkt dan ook enkel met experts in kleurtechnieken en specialisten in haarwerken en hairweaving. Onder leiding van Bjorn van Gool en Vanessa Aaldersberg zorgen voor de hairstylisten bij veel (vaste) klanten voor de gewenstelook, uitstraling en een passend kapsel.

Zijn mede-eigenaarschap is aanleiding voor een feestje bij Yorimage.

Klanten ontvangen in beide vestigingen een shoptegoed van 15 euro eenmalig te verzilveren op producten. Tevens hebben we een actie bij aankoop 3 producten van Kerastase, Fuente, Moracanoil 1 gratis! Feestdagentip!: Cadeaubon Yorimage

Baronielaan 286, Breda | 076 - 522 46 88 Wilhelminastraat 27, Breda | 076 - 521 32 63 info@yorimage.nl | www.yorimage.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


03561 Hoorservice Schram