bruisende zaken

Comfortabel thuiswerken, het moet en het kan!

Comfortabel thuiswerken, het moet en het kan!

01-12-2020

Inmiddels is het thuiswerken het nieuwe werken geworden. Dat heeft voordelen maar zeker ook nadelen. Los van het gemis aan sociale contacten met collega’s is er grote kans op toename van fysieke klachten met betrekking tot rug-nek-pols-schouder en daarnaast ook stemklachten zoals moe of hees worden na lang praten, bijvoorbeeld een online meeting. Je blijft langer zittend werken op een stoel die wel even maar niet lang lekker zit, waardoor klachten op de loer liggen.

“Een klacht begint als gefluister, maar eindigt als geschreeuw”

Gelukkig gaan werkgevers inzien dat dit risico vermeden moet worden; je kunt als werknemer alleen optimaal en lange tijd productief zijn als er thuis een veilige en comfortabele werkplek is. Dat geldt natuurlijk ook voor ZZP’ers.

Een goede stoel en een passend bureau vormen de basis om het lichaam de juiste ondersteuning te geven en de werkhouding aan te nemen die klachten voorkomt. Dat is maatwerk maar betekent niet dat dat ook gelijk staat aan veel geld! Welke stoel het beste bij je past en wat voor type bureau is voor elk persoon anders. Op internet staan honderden stoelen en bureaus; maar hoe je daaruit een passende keus moet maken is lastig.. en hoeft gelukkig niet!

Mag ik wat voor je betekenen?

Gun jezelf in de decembermaand rust en tijd om na te denken over de inrichting van je thuiswerkplek. Schakel mijn hulplijn in om een proefplaatsing aan te vragen voor een bureaustoel of een dynamische kruk. Er zijn inmiddels speciaal voor thuis compacte en inklapbare verstelbare bureau’s te leveren. Probeer eerst uit, kijk of het bevalt en maak dan pas een keuze! Uiteraard stel ik de stoel, het bureau en eventueel de hoogte van het beeldscherm of laptop correct af.

Zo kun jij een vitale start maken in 2021!

Breng jouw werkplek naar een hoog vitaal niveau!

Ondernemer: Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13 Bergen op Zoom 06-10202148 | info@gezondzittendwerken.nl | gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


BRUIST PUZZELS


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken