Adverteren werkt!

bruisende zaken

Ook een glasheldere omgeving?

Ook een glasheldere omgeving?

01-01-2021

MVO is een klein schoonmaakbedrijf, maar wel met 25 jaar ervaring. Al ons personeel heeft ruime ervaring en wordt binnen het bedrijf goed opgeleid. Dit om alle schoonmaakwerkzaamheden goed en verantwoord te verrichten. Onze kracht is onze communicatie, goede afspraken omtrent werkzaamheden en tijden.

MVO Schoonmaakdiensten regelt het voor je!

Door goed naar onze klanten te luisteren, kunnen wij de wensen waarmaken. Dit door overzichtelijke werkschema’s, waarin de wensen van de klant verwerkt zijn. Regelmatig onderhouden van contacten, controles, en personeel met passie.

Ook mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zijn van harte welkom bij MVO Schoonmaakdiensten. Voor MVO Schoonmaakdiensten B.V. is dit een droom, die we graag uit laten komen. Een goede samenwerking met de instanties en de goede begeleiding van MVO Schoonmaakdiensten kunnen dit maken tot een groot succes. Iedereen heeft recht op een baan en een stukje geluk en waardering.

Wil je dit ook? Maak dan een afspraak 06 18 86 08 29

Rietschotten 1 office 217, Oud Gastel | 06 - 18 86 08 2 9 info@mvo-schoonmaak.nl | www.mvo-schoonmaak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).