Adverteren werkt!

column

Wij zorgen er al 10 jaar voor  dat je weer lekker in je vel zit!

Wij zorgen er al 10 jaar voor dat je weer lekker in je vel zit!

01-02-2021

Bij Bewegingsstudio Fit & Welzijn werken we met diverse programma’s op het gebied van gezondheid. Je kunt bij ons sporten in infrarood warmtecabines, afslanken met PowerSlim, blokkades van lymfen door laten meten, lymfedrainage laten doen of kiezen voor een cryolipolysebehandeling.

Bewegingsstudio Fit & Welzijn is er voor mannen en vrouwen, van jong tot oud!

 

Infrarood warmtecabine

Het sporten in een infrarood warmtecabine zorgt voor een sneller resultaat bij het afvallen doordat op deze manier het verbrandingsproces wordt versneld. Je lichaam spreekt eerder vetreserves aan en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Het sporten in een warmtecabine geeft ook als voordeel dat oefeningen liggend worden uitgevoerd en daardoor rug en gewrichten worden ontlast. Daarnaast vermindert de warmte het risico op spierpijn en blessures.

Ook mensen met lichamelijke klachten zoals; artrose, reuma en fibromyalgie hebben baat bij het sporten in een infrarood warmtecabine. Wij werken met gevarieerde programma’s op maat, afgestemd op gewicht, conditie, gezondheid en leeftijd.

Ervaar zelf hoe je op een leuke en verantwoorde manier bij ons kunt afvallen, bewegen en/of tegelijkertijd kunt ontspannen.

Samen werken we op diverse wijzen aan jouw figuur en gezondheid.

Kies wat bij je past: bewegen warmtecabine afslanken powerslim lymfemeting en draineren VET BEVRIEZEN (CRYOLIPOLYSE) ORTHOMOLECULAIR VoEDINGSADVISEUR Natuurlijk kun je van bovenstaande diensten ook combi’s maken, vraag hier gerust naar. Je kunt bij ons altijd terecht voor een gratis adviesgesprek of proefles.

 

Maak een afspraak voor een GRATIS INTAKEGESPREK!

Groenstraat 4, Prinsenbeek 076-5423800 | www.bijmirella.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).