bruisende zaken

Zorgen om later?  Niet nodig. Gewoon regelen!

Zorgen om later? Niet nodig. Gewoon regelen!

01-02-2021

“Als NalatenschapsAfwikkelaar neem ik de tijd om samen met u uw (levens)testament op te stellen. Vaak een intensief traject waarbij u mij aan kunt wijzen als uw (levens)executeur. In die rol zorg ik ervoor dat uw dossier bij de notaris van uw keuze komt te liggen en begeleid ik u bij het passeren van de akten.”

Ik kan u maximaal ontzorgen

En dan is er natuurlijk ook nog het ‘natraject’, het afhandelen van nalatenschappen voor de nabestaanden. “Van de verkoop van de woning tot het beheer van de administratie inclusief aangifte (erf)belasting, het behoort allemaal tot mijn takenpakket. Daarnaast help ik ook nog eens bij de diverse vormen van het aanvaarden van een nalatenschap. Bij dit alles kan ik u maximaal ontzorgen. Als lid van NOVEX (de Nederlandse Organisatie voor Executeurs) en erkend mediator (ADR) houd ik mij daarbij uiteraard altijd aan de wettelijke regels.” Herkent u deze situatie? Ik kan u hierbij helpen.

Mijn naam is José Appels, geboren en getogen in Tilburg, erkend NalatenschapsAfwikkelaar & Mediator in de regio Tilburg. Mijn oorspronkelijke werkervaringen heb ik opgedaan als adviseur en leidinggevende in veranderende organisaties in de financiële dienstverlening.

Als de Nalatenschaps-Afwikkelaar bied ik u mijn diensten aan om uw wensen omtrent uw nalatenschap in kaart te brengen.

Het werken met mensen is voor mij het mooiste wat er is! U kunt rekenen op mijn oprechte belangstelling.

Bel voor een gratis kennismakings- gesprek 06 - 11 16 81 52

06-11168152 mediator@joseappels.nl www.joseappels.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


08511 Dina Raamdecoratie