Adverteren werkt!

column

Oplossing op maat

Oplossing op maat

01-02-2021

Rondlopen met een lelijk gebit, constante pijnklachten aan tanden en kiezen of een slecht passend kunstgebit is nergens voor nodig. Een tandprotheticus kan een oplossing op maat bieden. Een oplossing die in de meeste gevallen zelfs grotendeels door de verzekering wordt vergoed.

“Een goed passende prothese of een klikgebit kan een enorm verschil maken”, meent tandprotheticus Inge van der Gaag.

“Niet alleen zullen pijnklachten verdwijnen, vaak neemt ook het zelfvertrouwen van de cliënten weer toe, doordat ze eindelijk weer een mooie glimlach kunnen tonen.” Samen met de cliënt zoekt Inge naar de best passende oplossing op maat. “Ik ben gespecialiseerd in van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Voor welke oplossing ook wordt gekozen, ik maak het gebit altijd in nauw overleg met mijn cliënten, zodat zij er uiteindelijk optimaal gelukkig mee zijn.” Hoe het gebit er uit moet komen te zien, bepaalt Inge samen met de cliënt aan de hand van oude foto’s die de mensen op haar verzoek meenemen. “En anders zie ik op basis van iemands gezicht, uitstraling en postuur welke vorm gebit het beste zal passen. Dit is niet iets wat ik heb geleerd, maar wat er van jongs af aan al in zat bij mij. Zelfs als kind herkende ik mensen al aan hun gebit. Dat ik ‘later’ iets met tanden zou gaan doen, zat er dus dik in.” Bent u benieuwd naar wat Tandprothetische praktijk Inge van der Gaag voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek.

De specialisaties van de praktijk liggen op het gebied van implantaten, protheses, frames en gedeeltelijke protheses. Het beroep tandprotheticus bestaat al enige decennia en is sinds 1989 een beschermde beroepstitel.

Mensen kunnen bij mij ook terecht voor controles en reparaties.

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar. Snelle service bij reparatie. U krijgt een advies op maat met een kosten- en vergoedingen- begroting. Een eerste consult is bij ons altijd gratis!

Alard Duhamelstraat 78, Breda (076) 587 70 20 www.tppvdgaag.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).