column

Sterk in de incassomarkt

Sterk in de incassomarkt

01-03-2021

Heb je als ondernemer te maken met openstaande vorderingen die maar niet betaald worden? Geen probleem. Het deskundige team van Deurwaarderskantoor Van Dongen en Partners kan je debiteurenbeheer van A tot Z verzorgen. “Daarnaast zijn ook particuliere klanten bij ons aan het juiste adres voor juridisch advies”, aldus Alexander van Dongen.

Debiteurenbeheer van A tot Z

Serieuze speler “Dankzij onze jarenlange ervaring in de incassobranche zijn wij uitgegroeid tot een serieuze speler op de incassomarkt. Wij doen er voor onze opdrachtgevers alles aan om te zorgen dat openstaande vorderingen op een correcte, snelle en effectieve manier worden geïncasseerd. Doordat wij zowel de incassowerkzaamheden als de gerechtelijke procedures en eventuele beslagleggingen verzorgen, houden wij alles in eigen hand, blijft de communicatie helder en zijn de lijnen kort.” VIP-traject Kwaliteit en service staan bij Van Dongen en Partners zeer hoog in het vaandel. “Of het nu gaat om een grote of kleine opdrachtgever, maakt ons niet uit. Wij proberen de belangen van alle partijen te behartigen om een zaak zo snel en soepel mogelijk af te kunnen handelen. De kosten hiervan komen volledig voor de debiteur. Ook in het geval van lage openstaande vorderingen. Speciaal daarvoor bieden wij het zogenaamde VIP-traject, het Verkorte Incasso Procedure traject, waarbij ondernemers al hun lage openstaande vorderingen kosteloos aan ons kunnen overdragen en wij binnen een maand betaling afdwingen of duidelijk advies geven over de vervolgstappen. In alle gevallen geldt dat hoe sneller je een vordering aan ons overdraagt, hoe groter de kans van slagen is.” Heb jij ook openstaande vorderingen of een juridische vraag? Informeer dan naar de mogelijkheden.

Bouwlingplein 44, Oosterhout 088-0106555 www.vandongenenpartners.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09805 - De Bell Schilderwerken