Adverteren werkt!

column

MONDZORG TRIDENZO REINIGT UW GEBIT MET DE EMS PROPHYLAXIS MASTER

MONDZORG TRIDENZO REINIGT UW GEBIT MET DE EMS PROPHYLAXIS MASTER

01-03-2021

De EMS PM is een nieuw en ‘state of the art’ reinigingsapparaat voor het gebit, waarmee aanslag, plaque en tandsteen op effectieve, comfortabele en patiënt vriendelijke wijze van uw tanden en kiezen worden verwijderd. Mondzorg Tridenzo werkt sinds enige maanden met de EMS PM.

Hoe gaat de behandeling met de EMS in zijn werk? Onderscheid wordt gemaakt tussen de behandeling van plaque en van tandsteen.

Plaque is een kleverig laagje op de tanden, dat continu wordt aangemaakt
- zelfs zonder te eten. Tijdens de behandeling wordt de plaque eerst zichtbaar gemaakt door het aanbrengen van roze vloeistof op de tanden en het tandvlees. Vervolgens wordt de plaque en de eventuele aanslag van roken, koffie, thee en rode wijn met de EMS AIRFLOW onder druk, met warm water en fijne korreltjes verwijderd. Deze behandeling is volledig pijnloos en geeft een goed eindresultaat.

Tandsteen ontstaat als plaque langere tijd op het gebit aanwezig is. Indien tandsteen niet tijdig wordt verwijderd kan de tandsteen het zachte steunweefsel rondom tanden en kiezen wegduwen en zorgen de bacteriën in de mond voor het terugtrekken en ontsteken van het tandvlees. Voor het verwijderen van tandsteen wordt de EMS PIEZON ingezet. Er wordt een dun pinnetje tegen de tanden geplaatst en in combinatie met een sterke waterspray wordt de tandsteen op effectieve wijze losgetrild. De EMS Piezon wordt zowel boven het tandvlees als dieper tussen tand en tandvlees ingezet om de daar aanwezige tandsteen effectief te verwijderen. U voelt daar nauwelijks iets van, terwijl het effect heel goed merkbaar is.

Voor het behoud van uw gebit is het dus verstandig om plaque en tandsteen regelmatig professioneel te laten verwijderen. Bij Mondzorg Tridenzo bent u hiervoor aan het goede adres, eventueel in combinatie met een controlebeurt door een van onze drie tandartsen.

Vijfhagen 43, 4812 XT Breda 076-5324960 | www.tridenzo.nl Tridenzo mondzorg

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).