Adverteren werkt!

bruisende zaken

De juiste keuze voor elke klus

De juiste keuze voor elke klus

01-04-2021

Wat voor bouwproject of klus er ook gedaan moet worden, Radek Legal is altijd de juiste keuze als je gaat voor vakmanschap en kwaliteit. “Wij zijn pas tevreden als de klant dat ook is”; aldus eigenaar Radek Siuda.

Geen klus is ons te gek, oftewel: bij Radek Legal moet je zijn!

 

Aannemers- en klusbedrijf Radek Legal is allesbehalve een nieuwe speler op de markt. “Wij bestaan al sinds 2006 en hebben in die veertien jaar al talloze bouwprojecten en klussen op onze naam mogen zetten”, vertelt Radek. “Van hele kleine klussen zoals schilderwerk of behangen tot totaalprojecten en complete renovaties. Voor elke klus, groot of klein, ben je bij ons dus aan het juiste adres.”

Kwaliteit

Als redenen waarom je voor Radek Legal zou moeten kiezen als betrouwbare kluspartner noemt Radek onder andere de hoge kwaliteit die ze altijd nastreven en de scherpe prijzen die ze hanteren. “Wij werken uitsluitend met Poolse vakmensen. Betaalbare arbeidskrachten die zich voor elke klus opnieuw voor de volle honderd procent inzetten. Momenteel heb ik dertien man voor mij werken, maar daarnaast kan ik ook nog putten uit een pool van externe vakspecialisten, mocht dat een keer nodig zijn, bijvoorbeeld omdat een klus vraagt om een zeer specifiek specialisme. Op die manier kunnen wij ook inderdaad elke opdracht aannemen en naar volle tevredenheid van de klant uitvoeren. Uiteraard altijd met de best mogelijke materialen van uitstekende (lokale) leveranciers.”

‘Bij ons moet je zijn!’

Wie kiest voor Radek Legal, kiest dus voor kwaliteit. “Als mensen een beroep op ons doen, ga ik altijd eerst even ter plekke kijken. Zo kan ik het beste inschatten wat er precies moet gebeuren en de mensen eventueel nog adviseren, mocht daar behoefte aan zijn.

 

“Dit jaar brengen wij een nieuw product - kant en klaar houtskelethuis”.

Aannemers en klusbedrijf | Hartelweg 11, Breda | 06-51587229 | www.radeklegal.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).