Adverteren werkt!

bruisende zaken

Comfortabel thuiswerken,   het moet en het kan!

Comfortabel thuiswerken, het moet en het kan!

01-04-2021

Inmiddels is thuiswerken structureel geworden. Op kantoor is de werkgever verplicht om een arboproof werkplek te verzorgen. Thuis ook, maar ik zie dat dit vaak nog niet het geval is waardoor er fysieke klachten ontstaan. Je blijft langer zittend werken, in een verkeerde houding op een stoel die niet lang lekker zit, waardoor klachten op de loer liggen. Al snel zijn de klachten zo pijnlijk dat je naar de fysiotherapeut moet. Dat kost geld en tijd die je beter kunt besteden aan een geschikte bureaustoel met persoonlijk advies!

‘Een klacht begint als gefluister, maar eindigt als geschreeuw’

Welke stoel het beste bij je past is voor iedereen anders. Een goede bureaustoel zorgt ervoor dat je lichaam en vooral je ruggenwervels ondersteund in beweging blijven, doorbloed worden en van zuurstof worden voorzien.

Daarnaast kunnen er stemklachten ontstaan na lang praten. Als stemtherapeut behandel ik stemproblemen. Een verkeerde houding en droge lucht zorgen voor uitdroging en verhoogde spanning in de spieren rondom de nek, het strottenhoofd en de stembanden en geven klachten als schrapen, heesheid en stemmoeheid.

Ik behandel dit in mijn logopediepraktijk middels gerichte stembehandeling in combinatie met werkplekadvies. De combinatie van beide specialismen is uniek en doeltreffend, blijkt uit mijn ervaring.

Kijk op www.logopediebruning.nl voor vragen over stemproblemen.

Kan ik wat voor je betekenen?

Ik ben zelfstandig dealer van diverse fabrikanten en garandeer een goede prijs-kwaliteit met persoonlijk advies.

Kom langs in mijn home showroom om diverse stoelen te ervaren.

Zorg goed voor jezelf en maak er een gezond zittend jaar van!

Breng jouw werkplek naar een hoog vitaal niveau!

Ondernemer: Helmy Bruning-Borghstijn | Westerland 13, Bergen op Zoom NL | 06-10202148 info@gezondzittendwerken.nl | www.gezondzittendwerken.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).